Les pernoctacions en allotjaments turístics a l’Euram suposen el 23,8% de l’Estat espanyol

euram-46-pernoctacions-allotjaments-turistics

Les pernoctacions en allotjaments turístics extrahotelers (apartaments, càmpings, allotjaments de turisme rural i albergs) a l’Euroregió de l’Arc Mediterrani (Euram) superen els 1,3 milions, un 23,8% respecte el total de l’Estat espanyol, segons la darrera dada disponible de novembre de 2016 de l’Encuesta de ocupación en alojamientos turísticos.

Pel que fa als apartaments turístics, s’observa com Canàries és el destí preferit, amb més de 2,7 milions de pernoctacions. La segueixen Andalusia amb 499.228 pernoctacions, el País Valencià amb 428.389 i Catalunya amb 150.466. L’Euram suposa un 14,8% del total de pernoctacions en apartaments turístics de l’Estat espanyol. Si es diferencia entre residents a l’Estat espanyol i a l’estranger, els percentatges són del 28,1% i el 12,4% respectivament.

El País Valencià és el destí preferit en càmpings amb 480.422 pernoctacions. El segon lloc l’ocupa Andalusia, amb 169.096  i tot seguit Catalunya, amb 118.661. L’Euram concentra un 62,6% del total de pernoctacions en càmpings de l’Estat espanyol. Si es diferencia entre residents a l’Estat espanyol i residents a l’estranger, els percentatges són del 54,0% i el 65,7% respectivament.

Si vols llegir més, clica aquí. (Font F.I.I. Villalonga, València)

“Defensem un model més centrat en ingressos que en volum de turistes”

 

Advertisements

One thought on “Les pernoctacions en allotjaments turístics a l’Euram suposen el 23,8% de l’Estat espanyol

  1. Pingback: Les pernoctacions en allotjaments turístics a l’Euram suposen el 23,8% de l’Estat espanyol | Espai transfronterer de la UdG

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s